Skip to Store Area:

MUSICDEDI

Dostava

 

BREZPLAČNA DOSTAVA - Za vse nakupe nad 30€ nudimo brezplačno dostavo!

DOBAVA - DOSTAVA
Vso blago, ki je na zalogi, pošljemo iz našega skladiščno prodajnega salona  v roku 1-2 delovnih dni. Če blaga ob strankinem naročilu ni na zalogi, je rok dostave 7-21 delovnih dni, oziroma po dogovoru, šteto od dneva potrditve vašega naročila. Izdelki bodo dostavljeni preko Pošte Slovenije in se zaračunavajo po veljavnem ceniku Pošte Slovenije.Večje pošiljke pripeljemo na Vaš naslov z lastnim vozilom, stroške prevoza Vam ni potrebno plačati. Paket boste prejeli po pošti, vrednost pošiljke skupaj s stroški pošiljanja poravnate pri poštarju. Če vas takrat ne bo doma, vam pustijo obvestilo o prispelem paketu. Na pošti vas bo paket čakal še 15 dni. Na ustreznem okenčku plačate vrednost pošiljke skupaj z stroški poštnine.

Stroškov dostave vam pri vrnitvi ali menjavi izdelkov žal ne moremo povrniti.
Izdelke iz naše ponudbe dostavljamo preko Pošte Slovenije. Pri prevzemu odkupne pošiljke Pošta Slovenije zaračuna provizijo za prenos kupnine po njihovem veljavnem ceniku. 

Povezava na cenike pošte Slovenije:   http://bit.ly/postaceniki

 

Informativni izračun pošiljke pošta Slovenije:   https://eportal.posta.si/Sites/IzracunPostnine/ 

 

Če ne bi bili zadovoljni z dostavo, vas prosimo, da nas o tem obvestite na telefonsko št. 031 262 637.

 

Cenik velja od 01.03.2021:

ODVEZA ODGOVORNOSTI:

Ponudnik se po svojih najboljših možnostih trudi zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na spletnih straneh. Kljub temu, pa se lahko lastnosti artiklov in njihova dobavljivost spremenijo tako hitro, da ponudnik ne uspe popraviti podatkov na spletnih straneh. V takem primeru, bo ponudnik kupca obvestil o spremembah in mu omogočil preklic naročila ali zamenjavo naročenega artikla. Vse fotografije izdelkov so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka.
 
Prodajalec lahko odstopi od pogodbe v primeru ugotovitve bistvene zmote po 46. členu OZ. Bistvena zmota se nanaša na bistvene lastnosti predmeta, na osebo, s katero se sklepa pogodba, kadar se sklepa glede na to osebo, ali na okoliščine, ki se po običajih v prometu ali po namenu strank štejejo za odločilne, ker sicer stranka, ki je v zmoti, pogodbe s tako vsebino ne bi sklenila.