Skip to Store Area:

MUSICDEDI

Dostava

BREZPLAČNA DOSTAVA - Za vse nakupe nad 50€ nudimo brezplačno dostavo!

DOBAVA - DOSTAVA
Vso blago, ki je na zalogi, pošljemo iz našega skladiščno prodajnega salona  v roku 1-2 delovnih dni. Če blaga ob strankinem naročilu ni na zalogi, je rok dostave 7-21 delovnih dni, oziroma po dogovoru, šteto od dneva potrditve vašega naročila. Izdelki bodo dostavljeni preko Pošte Slovenije in se zaračunavajo po veljavnem ceniku Pošte Slovenije.Večje pošiljke pripeljemo na Vaš naslov z lastnim vozilom, stroške prevoza Vam ni potrebno plačati. Paket boste prejeli po pošti, vrednost pošiljke skupaj s stroški pošiljanja poravnate pri poštarju. Če vas takrat ne bo doma, vam pustijo obvestilo o prispelem paketu. Na pošti vas bo paket čakal še 15 dni. Na ustreznem okenčku plačate vrednost pošiljke skupaj z stroški poštnine.

Stroškov dostave vam pri vrnitvi ali menjavi izdelkov žal ne moremo povrniti.
Izdelke iz naše ponudbe dostavljamo preko Pošte Slovenije. Pri prevzemu odkupne pošiljke Pošta Slovenije zaračuna provizijo za prenos kupnine po njihovem veljavnem ceniku. 

Povezava na ceike pošte Slovenije: http://bit.ly/postaceniki

Če ne bi bili zadovoljni z dostavo, vas prosimo, da nas o tem obvestite na telefonsko št. 031 262 637.

Vplačilo obrazca UPN in UPN QR

do 98,00 €1,0500 € (brez DDV)
nad 98,00 € do 501,00 €1,07 % od vrednosti
nad 501,00 €5,3600 € (brez DDV) + 0,30 % od vrednosti

 

Cenik velja od 01.01.2019:Prikaz dobavljivosti izdelkov v košarici je informativnega značaja in se lahko do obdelave naročila tudi spremeni. V posameznih primerih se lahko zgodi, da vam katerega od naročenih izdelkov ne moremo poslati, ker je razprodan, zato vas prosimo za razumevanje. O tem vas bomo obvestili v čim krajšem roku, pri čemer bomo uporabili vaše kontaktne podatke, ki ste nam jih zaupali ob naročilu. Verjamemo, da boste v naši bogati ponudbi našli podoben izdelek, s katerim boste prav tako zadovoljni.